Gönderen Konu: 4 oyuncu sözleşme imzaladı  (Okunma sayısı 486 defa)

Çevrimdışı N0RM

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 6.136
  • Puan 310
  • Cinsiyet: Bay
  • Narq0z
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
4 oyuncu sözleşme imzaladı
« : 25 Mayıs 2008, 08:16:13 »
4 oyuncu sözleşme imzaladı
Yeni transferlerimiz Gustavo Colman, Giray Kaçar, İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan Başkanımız Sadri Şener, Başkan Yardımcımız Necmettin Aytekin ve Genel Saymanımız Mahmut Aksu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle sözleşme imzaladılar.


M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Sadri Şener, göreve geldikten sonraki ilk transfer döneminde Trabzonspor’a yakışan ve ileriye taşıyabilecek, yarışmacı bir takım oluşturabilmek için transfer çalışmaları yaptıklarını söyledi. Şener, “Transferlerimizin devamı da gelecek. Trabzonspor’u eski günlerine döndürmek için tüm yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarıyla uğraşmaktayız. Bu konuda başta Hayrettin Hacısalihoğlu, Necmettin Aytekin ve Mahmut Aksu’yla birlikte tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük mücadelelerden sonra bu hale geldik. Kendimize belli bir transfer bütçesi belirledik. Bu bütçeye göre epey bir mesafe aldık. Bu imza töreni Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hayal ettiğimiz başarılar bu arkadaşlarla kısa sürede gerçekleşir” şeklinde ifade etti.

Transfer çalışmalarıyla ilgilide bilgi veren Şener, “Manisaspor’da forma giyen Selçuk İnan ve Burak Yılmaz transferi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncular bizim için olmazsa olmaz değil. Alternatiflerimiz var. Yabancı hakkımız var. Hırvat oyuncu Rukavina’yı birçok kişi izledik. Genç ve yetenekli bir oyuncu ama bizim daha hazır bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu öne çıkıyor. Bu konu henüz tam olarak sonlanmadı. Ayrıca Yunan savunma oyuncusu için görüşmelerimiz var. Kendisiyle ilgili bir sorun yok kulübü ile irtibata geçeceğiz” dedi.

Kulüp olarak şeffaf bir yapı sergilediklerini de söyleyen Şener, “Biz borsaya açık bir şirket olduğumuz için yaptığımız transferleri açıklamalıyız. Bu benim sorumluluğum. Ama adımız Trabzonspor olduğundan konuşulduğunda oyuncunun fiyatı artıyor” şeklinde konuştu.

Belçika’nın Germinal Beerschot takımından transfer ettiğimiz Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ise Trabzon’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Trabzonspor’u tanıyordum. Gelmeden önce beni tatmin eden bilgiler aldım. Ben orta sahanın değişik bölgelerinde görev alabiliyorum” dedi.

Başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar ise Trabzonspor’un ülkenin 4 büyük kulübünden biri olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor’a geldiğim için çok mutluyum. Böyle bir camiada olmak bana gurur ve onur veriyor. Başka takımlardan transfer teklifi almama rağmen kendimi buraya yakın hissettim ve geldim. Sayın Necmettin Aytekin’le yaklaşık 3-4 aydır görüşme halindeydik. Yetişmemde ve buraya transfer olmamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

Çanakkale Dardanelspor’dan transfer ettiğimiz Buğra Erdoğan ise hayalleri süsleyen bir takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Burada olduğum için çok mutluyum. İnşallah başarılı olurum” yorumunu yaptı.

Genç oyuncu İsmail Özeren ise Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Trabzonspor’a gelmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadesini kullandı.

Yeni transferlerimiz imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdiler.