Gönderen Konu: Tuna Üzümcü kalıcı olmak istiyor  (Okunma sayısı 478 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Tuna Üzümcü kalıcı olmak istiyor
« : 16 Ağustos 2008, 17:06:31 »
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Ayhan Tuna Üzümcü, siyah-beyazlı takımda başarılı ve kalıcı olmayı hedeflediğini söyledi.

Ayhan Tuna Üzümcü, Yavru Kartal Dergisi'nin ağustos ayı sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş gibi büyük bir takımın bünyesinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Anadolu takımlarında oynayan herkesin gelmek istediği bir takım. Benim de düşünce yapıma ve karakterime en uygun kulüp olduğu için Beşiktaş'ı tercih ettim. Beşiktaş'ta, başarılı ve kalıcı olmayı hedefliyorum'' dedi.

Üzümcü, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, ''İstediğimizden daha güzel bir kamp dönemi geçirdik. Bunun da sezon içinde bize çok büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum. Takımla iyi kaynaştım. Herhangi bir uyum sorunum olmadı. Zaten gelmemin üçüncü gününde odamda on tane yeni tanıdığım arkadaşım vardı'' diye konuştu.

Hazırlık maçlarında aldıkları galibiyetlerin ligde ve UEFA Kupası maçlarında da devam edeceğini dile getiren Üzümcü, ''Takımda çok güzel bir hava var. Oynadığımız maçlardaki tablo çok olumluydu. Galibiyetleri pekiştirdik ve kazanmayı öğrendik. Umuyorum ki, bunu sezon içine de yayacağız. Avrupa'da da başarılı olma zamanının geldiğini düşünüyorum'' dedi.

Üzümcü, Beşiktaş taraftarının dünyanın sayılı ve sahaya inanılmaz etki yapan taraftarından biri olduğunu ifade ederek, ''Gerçekten çok büyük ve önemli bir grup olduklarını düşünüyorum. Artık onlar, bizler ve yöneticilerimiz de şampiyonluk bekliyor. Sezon başındaki bu olumlu hava, ligde iyi kullanılırsa şampiyonluk gelecektir diye düşünüyorum'' diye konuştu.