Gönderen Konu: Serdar: ''Ağladığım günler oldu''  (Okunma sayısı 518 defa)

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Serdar: ''Ağladığım günler oldu''
« : 04 Eylül 2008, 11:20:45 »
Serdar Kurtuluş, Beşiktaş Kulübü'nün aylık çıkan resmi dergisinin eylül sayısında yer alan röportajında, bir futbolcunun yetenekli olabileceğini belirterek, ''Ama şansının da yanında olması gerektiğini düşünüyorum. Gelen şansı da iyi değerlendirmek lazım. Şansını değerlendiremeyenler de suçu kendinde aramalı'' dedi.

Siyah-beyazlı takıma geldiğinde kendisinin de bu şansı iyi değerlendirdiğini ve iyi maçlar çıkardığını ifade ederek, ''Forma bende kaldı. Kleberson'un sakatlanması üzerine bu şansı yakaladım. Sonuçta sakatlık, her futbolcu için kötü ve şanssız bir şey. Takımda 24-25 futbolcu var ve herkes sırasını bekliyor. Belki yedekte bekleyen kişi, senle aynı seviyede olabilir, ama hocanın tercihi önemlidir. 'Sahadakilerin galibiyeti, yedek kulübesinin mağlubiyetidir' cümlesiyle ilgili şunu söylemek istiyorum, galibiyetlerde yedek kulübesindeyken de, saha içindeyken de aynı derecede seviniyorum'' diye konuştu.

Serdar Kurtuluş, ön liberodan sağ beke geçmesinin ardından performans düşüklüğü yaşayıp yaşamadığı sorusunu ise ''Bir sezon ön libero oynadım. Sağ bek benim bildiğim bir mevki. Her futbolcu gibi ben de mevkim değişince 1-2 maç alışma süresi yaşadım. Zaten bir süre sonra da sakatlık yaşadım ve bu durum her şeyi alt üst etti'' diye yanıtladı.

-''AĞLADIĞIM GÜNLER OLDU''-
Geçen sezon uzun süreli yaşadığı sakatlıklarda sıkıntılı günler yaşadığını kaydeden genç oyuncu, ''Çok üzülüyordum. Ben içine kapanık biriyim. Hatta ağladığım günler de oldu. Bir türlü iyileşememek sinirlerimi bozuyordu'' dedi.

Kolay sakatlık yaşamadığını dile getiren siyah-beyazlı oyuncu, Marsilya maçında oruç tutması nedeniyle kan şekerinin düştüğü şeklindeki yorumlarla ilgili olarak ise ''O çok yanlış bir bilgiydi. Ben zaten oruç tutmuyorum ve o zaman da tutmuyordum. Yan topa ters bir şekilde kafa vurduktan sonra gözlerim hafiften karardı ve sonra da değiştirilmemi istedim. Maç sonrasında kan şekerime de baktılar, ama normaldi. Sakatlığım sürecinde sadece sağlığıma tekrar kavuşmayı düşünüyordum. Sonuçta ben çalışmayı seven biriyim ve çalışarak aynı performansı yakalarım diye düşünüyordum. Zaten sezon sonunda iyileştim ve az oynadım. Geçen sezon ki sayfayı tamamen kapatmıştım. Kendimi yeni sezona hazırlamaya başlamıştım'' diye konuştu.

Serdar Kurtuluş, kenetlenmenin şampiyonluk yolunda önemli bir etken olduğunu vurgulayarak, yeni transferlerin de Beşiktaş'a katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Genç oyuncu, bu sezon özellikle Aydın Karabulut'tan patlama yapmasını beklediğini sözlerine ekledi.