Gönderen Konu: Mehmet Eren'i istiyoruz  (Okunma sayısı 270 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Mehmet Eren'i istiyoruz
« : 04 Haziran 2008, 22:47:56 »
Mehmet Eren'i istiyoruz
Ekrem'i transfer eden kulübümüzün yeni hedefi Kayseri'li Mehmet Eren


Yaptığı transferlerle kadrosunu yerli ve yabancı futbolcularla takviye eden Beşiktaşımız hız kesmiyor. Gaziantepspor’da başarılı bir sezon geçiren sol kanat oyuncusu Ekrem Dağ’la 3+1 yıllığına anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Kayserispor’un sol ayaklı forvet oyuncusu Mehmet Eren için de girişimlerde bulundu. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın listesindeki oyuncularla bir bir anlaşan siyah beyazlılar dün de Gaziantepsporlu Ekrem Dağ’ı transfer etti. Genel Menajerimiz Sinan Engin, Ekrem ile 3+1 yıllık anlaşma yaptıklarını, 2-3 oyuncuyu daha renklerine bağlamak istediklerini söyledi.
Ankara’da dün yapılan Futbol Federasyonu Mali Kongresi’nde Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma ile bir görüşme yapan Başkanımız Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam’ın listesinde bulunan futbolculardan Mehmet Eren’i istedi.

Mehmet Eren’i istedik

Demirören, Mehmet Eren’i para ya da takas karşılığı renklerine katmayı düşündüklerini ifade etti.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur ise, Mehmet Eren konusunda son kararı teknik direktörleri Tolunay Kafkas’ın vereceğini belirtirken, "Bize iki hafta süre verin" dedi.

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, transfer çalışmalarının devam ettiğini hatırlatırken, "Yurt dışında top koşturan Mevlüt Erdinç ve Güngör Bayrak ilgilendiğimiz futbolcular. İsviçre Milli Takımı’nda da forma giyen Eren Derdiyok için de asbaşkanımız Levent Erdoğan temaslarda bulunacak" diye konuştu.

Bir yerli daha alacağız

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, "G.Birliği’nden aldığımız Tuna’dan sonra Sivok, Seric ve Zapotocny’yi de kadromuza kattık. Gaziantepsporlu Ekrem Dağ’ın transferi de tamamlandı. Bir yerli oyuncu daha alıp transferi kapacağız" dedi. Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret eden ve başkana siyah beyazlı takımın formasını hediye eden Sağlam, Bobo’ya henüz bir teklif gelmediğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Gaziantepsporlu Ekrem Dağ ve kulübüyle transfer görüşmelerine başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi. Borsaya yapılan açıklamada, "Şirketimiz, Gaziantep Spor Kulübü’nde forma giyen Ekrem Dağ’ın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır" denildi.