Gönderen Konu: İşte Beşiktaş'ın borcu!  (Okunma sayısı 616 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
İşte Beşiktaş'ın borcu!
« : 02 Şubat 2009, 17:52:18 »
İşte Beşiktaş'ın borcu!
 
EKLENME TARİHİ : 31.1.2009
 
 
 
 
6.73 Puan
 
 
En çok puan alanlar
En çok okunanlar
Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı, Feriye Lokantası Hamdi Saver Salonu'nda yapıldı.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in katılmadığı toplantıda Beşiktaş Kulübü yönetimi ve Divan Kurulu yönetimi ile üyeleri yer aldı. Divan Kurulu faaliyet raporunun okunmasıyla başlayan toplantı, denetleme ve yönetim kurulu raporlarının okunmasıyla sürdü. Toplantıda, siyah-beyazlı kulübün toplam konsolide borcunun 2008 yılı sonu itibariyle 132 milyon 496 bin 252 TL olduğu bildirildi. Bu borcun 51 milyon 174 bin 412 lirasının kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olduğu açıklandı. Öte yandan, Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, ocak ayı sonu itibariyle kulüp başkanı Demirören'e olan borcun 56 milyon liraya çıktığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Turkcell Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa oynayan çok takımın bulunduğunu, bunun da lige renk kattığını ifade ederek, "İnşallah alnımızın akıyla bu mücadeleden biz galip çıkarız. Takımımıza Bursaspor'dan Yusuf'u, İsveç'in Hammarby takımından da Erkan'ı aldık. Ligin ikinci yarısına başarılı sonuçlarla başladık. 2009'da lig ve kupa maçlarımızı galip tamamladık. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Öner, BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'yle ilgili de şunları söyledi:

"BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin 11 Şubat'ta açılışını yapmak istiyoruz. Bu yatırım bizi diğer kulüplerden daha iyi duruma götürecek. O gün Beşiktaşlılar, Beşiktaşlı olmanın gururunu coşkuyla yaşayacaktır. Açılışa Beşiktaşlı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız katılacaklar."

Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci, kulüp yönetim kurulunu eleştirerek, "Beşiktaş size ne kötülük yaptı da intikam alır gibi görev yapıyorsunuz. Beşiktaş'ın borcu arttı ve buna "dur" denmesi gerek. Bu borcu tepe noktası kabul edip, aşağıya döndürmenin çarelerini bulmalıyız. Acele hareket etmeliyiz. Gidişat iyi değil. Borç başkana ama Beşiktaş Kulübü'nün borcu. Hepimizi rahatsız eden bir rakam" diye konuştu.

Atıf Keçeci, Delgado'nun bonservis ve imaj haklarının Yıldız Holding'den alınmasında da yanlış yapıldığını vurgulayarak, Arjantinli futbolcunun sakatlığına da değindi. Delgado'nun diz kemiklerinde ve kıkırdaklarında sürtünmeden meydana gelen bir sakatlığı bulunduğunu belirten Keçeci, "Şu anda İtalya'da tedavide. Delgado 6 Şubat'ta dönecek deniyor. Delgado haftaya dönmeyecek, o bölgeye iğne yapılmış. 6'sında tekrar bir iğne yapacaklar. Mart ayının başından önce dönmesi mümkün değil" şeklinde konuştu.

Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, finansman bakımından kulübün olumlu bir yerde olması ve kişilere bağımlılıktan kurtulması gerektiğini söyledi. Borcun sürekli tırmandığını da ifade eden Nasır, bu borçların aşağı çekilmesi için BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin yanı sıra yeni stat projesinin de hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, tekrar söz alarak, üyelerin eleştirilerine yanıt verdi.

Kenan Öner, Delgado ile ilgili eleştirilere değinerek, "Delgado'nun haziran ayı sonunda sözleşmesi sona eriyordu. Ülker Grubu tarafından bize getirilmişti. Haziran ayı sonuna kadar satış veya mukavele uzatması olmazsa tamamen onların malıydı. İspanya'dan da bir teklif gelmişti. Delgado aman aman maçlar çıkarmadı dendi ama o bir değer, iyi bir futbolcu. Şampiyonlar Ligi'nde, UEFA Kupası'nda vitrine çıkardığınız bir futbolcuyu kaybetmek pek mümkün değildi. Bonservis konusunu göğüs reklamı aracılığıyla yaptık. Ayrıca iyi bir Delgado'nun hem takımımıza katkı sağlayacağına, gittiğinde de bize para kazandıracağına inanıyoruz. Sakatlığı kronik değil ama tatsız bir şey. Bunu yenmesini ve faydalı olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Öner, Siyah-beyazlı futbolcuların son dönemlerde gördüğü kırmızı kartlarla ilgili yapılan eleştirilerle ilgili de şunları söyledi:

"Kırmızı kartlar gerçekten inanılmaz. Tamamen kişisel davranışlardan kaynaklandı. Bazı hakem haksızlıklarının sürekli olması artık bir noktada futbolcuların tepki göstermelerine neden oluyor. Bunlar son bulacaktır."

Kötü tezahürat nedeniyle alınan cezalarla ilgili ise Kenan Öner, "Kötü tezahürat konusunda herkese görev düşüyor. Seyirci de bunun bilincinde ama toplum psikolojisi farklı. Yılların birikimi, sportif başarının yakalanamaması, hakemlerin yanlışlıkları sonucunda en ufak hataya isyan ediliyor. Ceza konusunda şu anda limitte olduk. Antalyaspor maçında inşallah herkes sağduyulu davranır. Çünkü önümüzde Trabzonspor maçı var. Olay çıkmaması, kötü tezahürat yapılmaması için çok gayret diyoruz. Sportif başarıyı yakalarsak her şey çok daha farklı olacak" diye konuştu.

Kenan Öner, Beşiktaşlı yöneticilerin Galatasaray derbisi sonrası sahaya girip hakeme tepki göstermesiyle ilgili yapılan eleştiri üzerine de, "Fenerbahçe, Galatasaray derbilerinde iyi oynarken 10 kişi kaldık. Kazanabileceğimiz, puan alabileceğimiz maçlardı. Hepimiz Beşiktaşlıyız, biz yöneticiler de geriliyoruz. O gerginlikle bazı yönetici arkadaşlarımız sahaya girdi. Girilmese iyi olurdu ama Beşiktaş'a leke getirecek harekette bulunmadılar" ifadesini kullandı.

Çevrimdışı weathered

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.909
  • Puan 65
  • Cinsiyet: Bay
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
İşte Beşiktaş'ın borcu!
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2009, 18:09:29 »
haber için saol

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
İşte Beşiktaş'ın borcu!
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2009, 22:42:15 »
Haber İçin Tşkler