Gönderen Konu: "İnançlı mücadele"  (Okunma sayısı 506 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
"İnançlı mücadele"
« : 08 Kasım 2008, 12:20:18 »
"İnançlı mücadele"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kocelispor karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen, iyi mücadele edip kazandıklarını söyledi. Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Kocaelispor maçının hazırlıklarının çok olumlu geçtiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu maça iyi hazırlanmıştık. Oyunun başında 2-0 geriye düştük. Büyük takımlar için maçı döndürmek önemli değil, ancak hatalarla böyle goller yenmesi de olağan değil. Oyunun ilk 20 dakikası bazı şeyleri bize anlattı. Bunları yaşamakta aslında fayda var. 2-0'dan sonra ortaya çıkan, oyundan düşmeyen, mücadele eden bir Beşiktaş vardı. Genel olarak baktığımız zaman, biz bu ligde maç kaybetmemek için sahaya çıkıyoruz. Öne de geçsek, geriye de düşsek bunu çevirecek inancımız var.''

-''İNANÇLI BİR MÜCADELE OLDU''-

Karşılaşmada güzel goller ve pozisyonlar olduğunu ifade eden Denizli, ''Daha önemlisi, inançlı bir mücadele oldu. Hatalarımız da oldu. Hatalar, ortadan kaldırılmak içindir. Düşündüğümüz kadroyu ortaya çıkarmak için daha 4-5 hafta süremiz var. Oyuncularımın yeni meziyetlerini bulmaya çalışıyorum. Şartlar ne olursa olsun, bu bizim için geçiş dönemidir. Bu dönemi asgari kayıpla atlatırsak iyi olur. Maçın sonucu ne olursa olsun, düşüncemizde, hedefimizde değişiklik yok'' şeklinde konuştu.

Taraftarları mutlu eden futbolu ortaya koymaya çalıştıklarını anlatan Denizli, ''Sivasspor maçını kazanamamıştık, ama ortaya konulan mücadele herkesi mutlu etmişti'' dedi. Denizli, salı günü Trabzonspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacaklarını, yarından itibaren de bu maçın hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçla ilgili bir soruya Denizli, ''Her iki camiada da görev yaptım. Ümit ediyorum ki Türkiye'nin mutlu olacağı bir futbol günü ortaya çıkar. Her iki güzide kulübe de başarılar diliyorum'' diye yanıt verdi.

-DEMİRTAŞ:''İLK 65 DAKİKA İYİYDİK''-

Kocaelispor antrenörü Mehmet Demirtaş, Beşiktaş karşısında oyuna çok iyi başladıklarını, ancak sonunu getiremediklerini söyledi. Özellikle ilk 65 dakika iyi oynadıklarını anlatan Demirtaş, ''65 dakika Beşiktaş'ı sahadan sildik. Müthiş oynadık. Sonuçta bu güçtür. Biz oyundan düşünce Beşiktaş iyi göründü. Yoksa bizden üstünlükleri yoktu. Futbol 90 dakika. Oyunumuzu 90 dakikaya yayamadık'' dedi. Bu skorun kendilerini demoralize etmeyeceğini ifade eden Demirtaş, ''İleriye daha güvenli bakıyoruz. Sakatımız çok. 3 yabancımız şehrimizi izinsiz terk etti. Kadro sıkıntımız var'' diyerek sözlerini tamamladı.

07.11.2008
Kaynak : Sporx.com
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!