Gönderen Konu: Her oyuncuya beste yapın"  (Okunma sayısı 435 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Her oyuncuya beste yapın"
« : 02 Eylül 2008, 01:25:48 »
Her oyuncuya beste yapın"

--------------------------------------------------------------------------------

Beşiktaşımıza geldiği günden itibaren transferine olumlu bakılan ve kısa sürede taraftarla da uyum sağlayan Holosko bu sezon için iddialı konuştu.


Geçen sezona göre ne gol yollarında, ne de savunmada sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Açıkça söylemek gerekirse Nobre ve Bobo formda. Attıkları gollerle de bunu gösteriyorlar. Bu ikilinin yanı sıra Delgado orta sahada daha verimli oynuyor. Serdar Özkan da çalışkanlığıyla zaten teknik ekibin beğendiği bir isim. Şu anda da her şey istediğimiz gibi gidiyor. UEFA ve ligde yolumuza kazasız devam ettiğimiz için kendimize olan güvenimiz daha da artıyor. Bu güven sonrasında inanıyorum ki sezonu kupalarla kapatacağız.

Taraftarlarımızdan ricam bu güzellikleri yaşarken her oyuncuya birer beste yapsınlar. Bence Türkiye’nin en başarılı ve en iyi taraftarlar topluluğu Beşiktaş’ta" dedi.

Savaşarak kazanacağız

Holosko, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zapatocny ve Sivok yeni gelmelerine rağmen hiç yabancılık çekmediler. Büyük takımın oyuncusu olduklarını gösterdiler. Seric’in de problemi çözülüp, takıma katılmasıyla defansımızdaki güç dengeleri yükselecek. Ayrıca affedilen İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’i de düşünürsek kadromuzun ne kadar ve tecrübeli oyunculardan kurulu olduğu görülürü. Bu kadro Antalya gibi zorlu deplasmandan 2-0 yenilgiden gelip, sahadan 3 puanla ayrıldı. Bunu herkes başaramaz. Biz de bu sene savaşarak istediğimiz yere geleceğiz. Yarın (bugün) Konya karşısında da 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Yenilenen Konyaspor’u asla küçük görmüyoruz. Kimseyi küçük görme gibi bir lüksümüz de yok. Olamaz da. Her maçımız final niteliğinde. Ve bu ciddiyet içinde de yolumuza devam edeceğiz. Bizi bu zorlu yarışta bu muhteşem taraftarımız yalnız bırakmasın yeter. İnanıyorum ki el birliğiyle sezonu mutlu kapatacağız."

SAĞLAM’IN SİSTEMİNE ALIŞTIK

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın oynatmak istediği sisteme bütün futbolcuların alıştığını ve Konya maçıyla birlikte bunun daha rahat görüleceğini söyleyen Holosko, geçen yıl savunmada yaşadıkları sıkıntıyı bu sene yaşamayacaklarını da sözlerine ekledi.
__________________
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs