Gönderen Konu: Hakan Şükür: 4 kaleci de hatasızdı!  (Okunma sayısı 448 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.412
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Hakan Şükür: 4 kaleci de hatasızdı!
« : 16 Nisan 2010, 16:33:02 »
Hakan Şükür: 4 kaleci de hatasızdı!


Maçın üç yıldızı da, her iki takımda görev alan üç kaleciydi. Pardon... Egemen’i de eklersek, dört kaleci demek daha doğru olur!

İlk yarının ortalarına doğru takımının hücum organizasyonunda bir sıkıntı olduğunu fark eden Şenol Güneş, Alanzinho’yu ortaya, Umut’u ise sol kanada kaydırarak, Burak, Umut ve Teofilo’yu, araya atılacak toplarla buluşturmayı planladı. Bu düşünce meyvesini çabuk verdi. Umut’un üst üste yakaladığı pozisyonlarda Rüştü birbirinden güzel kurtarışlar yapmasa, konuk ekip üstünlüğü de sağlayabilirdi.

Tecrübe farkı öne çıkınca...
Beşiktaş savunmasının hata yaptığı bu dakikalarda kalesini başarıyla savunan Rüştü, böylesine önem taşıyan maçlarda, bir kalecinin takımı için ne kadar önem teşkil ettiğini ispatlıyordu. Fakat sonrasında Rüştü’nün sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalması ise tek kelimeyle şanssızlığı oldu. İkinci yarıya ise yine pozisyon bularak başlayan Beşiktaş, geriden çıkıp golü koklayan İbrahim Toraman’la yine çok net bir gol fırsatından yararlanamadı. Bobo ve Ekrem’in diğer gollük vuruşlarında ise Trabzonspor’un genç ve gelecek vaat eden file bekçisi Onur, tıpkı Rüştü gibi başarılıydı. Kalesindeki tehlikeyi fark eden bulunan Şenol hoca, Teofilo’yu oyundan alarak Ceyhun’u sahaya sürüp, orta sahasını sağlamlaştırdı.

Denizli’den hatalar
Mustafa Denizli ise son 15 dakikaya girilirken Yusuf’un yerine Serdar Özkan’ı, ardından da orta sahada risk alarak Ernst’i çıkarıp, golü bulabilme adına Nobre’yi düşündü. Bu değişikliklerin ardından Beşiktaş’ın baskı kurup gollük pozisyonlar yakalaması yerine, orta sahada üstünlük kuran Trabzonspor boş alanlar ve pozisyonlar yakaladı. Rüştü’nün yerine oyuna giren Hakan da üstüne düşeni yapıp, başarılı kaleciler üçlemesini tamamladı. Zaten bu maçın üç yıldızı da, maçta görev alan üç iyi kaleci oldu. Pardon... Egemen’i de eklersek dört kaleci demek daha doğru olur!


Kaynak: Fanatik..