Gönderen Konu: Bu adamı kim durduracak?  (Okunma sayısı 431 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Bu adamı kim durduracak?
« : 07 Eylül 2008, 16:19:32 »
Futbol

Yeni sezonda oynadığı dört maçı da kazanan Beşiktaş´ın yumuşak karnı, sol kanadı... Ertuğrul Sağlam´ı düşündüren, Trabzonspor´un bu bölgedeki yıldızı: İbrahima Yattara.

 

A Tello hücumda iyi ama...
Yeni sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş, oynadığı dört karşılaşmada dört galibiyet alıp UEFA'da 'Yola devam' demiş, ligde de zirveye kurulmuştu. Başarılı bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar'ın sol kanadındaki sıkıntı ise göze çarpmıştı. Kritik Trabzonspor karşılaşması öncesinde bu sorun, iyice tavan yaptı. Çünkü Bordo-Mavililer'in en büyük silahı sağ çizgide görev yapıyor: İbrahima Yattara... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Yattara'yı durdurmak için savunma yönü zayıf olan Tello'yu önde oynatabileceği kaydedildi.



B Üzülmez'in eksiği yok
Sağlam, Tello'yu geride oynatıp önünde Serdar Özkan'ı görevlendirirse savunma sıkıntısı yaşamaktan çekiniyor. Tello-Serdar ikilisinin hücumdaki performansından memnun olan genç çalıştırıcı, arkada verilecek açıklardan kalesinde pozisyon görebileceğini düşünüyor. Sağlam'ın aklındaki ikinci isim tecrübeli İbrahim Üzülmez... 8 yıldır savunmanın solunda forma giyen İbrahim Üzülmez, sezon başında kadro dışı kalmasına rağmen çalışmalarını sürdürdü. Fiziksel olarak eksiği bulunmayan Üzülmez, hocasından maçta forma bekliyor.



C Seric'in önünde engel var
Genç çalıştırıcının bir diğer seçeneği, sözleşmesindeki sıkıntılar giderilen Anthony Seric... Antrenmanlarda ve hazırlık kampındaki görüntüsüyle Sağlam'ın gözüne giren Seric, savunmanın solunda görev bekleyen bir alternatif olarak dikkat çekiyor. Ancak federasyonun belirlediği 6+2 yabancı sınırlaması, Seric'in önündeki en büyük engel. Holosko'nun sakatlığının geçmemesi durumunda, Ertuğrul Sağlam, Avni Aker'deki zorlu 90 dakikada tecrübeli oyuncuya ilk 11'de şans tanıyabilir.