Gönderen Konu: Böyle kamp görmedim !  (Okunma sayısı 321 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Böyle kamp görmedim !
« : 03 Ağustos 2008, 20:22:14 »
Beşiktaş
Böyle kamp görmedim
Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam: "Yaklaşık 20 yıldır futbolun içindeyim. Ancak daha önce, arkadaşlığın bu kadar sıkı olduğu bir kamp yaşamadım"..

 


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının Avusturya'daki kampının müthiş şekilde geçtiğini ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Oyuncuların birbirleriyle arkadaşlıklarını ve çalışma ortamını öven Ertuğrul Sağlam, "Yaklaşık 20 yıldır futbolun içindeyim. Futbolculuk dönemim de dahil, arkadaşlığın bu kadar sıkı olduğu, yemeklerin böylesine neşe içinde yendiği bir kamp yaşamadım. Şu anda iyi niyetli ve pozitif enerjiyle dolu oyunculardan oluşmuş bir kadromuz var. Takımdaki bu havanın ve arkadaşlığın bizi başarıya götüreceğine inanıyorum. Kadromuza yeni katılan futbolcuların ortama çabucak kaynaşmaları ve ortamı yadırgamamaları bizi gelecek adına umutlandırıyor" şeklinde konuştu. Yaptıkları ağır idmanlara rağmen sakatlıkların minimum seviyede kalmasının sevindirici olduğunu kaydeden Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam, "Buradaki ağır yüklemelere rağmen fire vermememiz bizi mutlu ediyor. Bu nedenle teknik ekipteki arkadaşlarıma ve sağlık ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇITA YÜKSELECEK"
Önümüzdeki sezon UEFA Kupası'ndaki hedeflerine de değinen Ertuğrul Sağlam, "İlk hedefimiz UEFA Kupası'nda grup maçlarına katılmak. İkinci amacımız ise gruptan çıkmak ve daha yukarılara tırmanmak. Hedeflerimize yavaş yavaş ve sindire sindire ulaşmak niyetindeyiz. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6 puan toplamıştık. Önümüzdeki yıllarda da bu çıtayı daha da yükselteceğiz" ifadesini kullandı.