Gönderen Konu: Beşiktaş komik duruma düştü  (Okunma sayısı 374 defa)

Çevrimdışı emre__haznedar

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 490
  • Puan 2
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - 3mr3_91@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Beşiktaş komik duruma düştü
« : 17 Temmuz 2008, 11:56:29 »
Siyah-Beyazlı ekibin Gordon Schildenfeld transferi Hırvatlar arasında alay konusu olmuş. Basın bu nasıl kulüp diye sormuş!
Beşiktaş'ın Gordon Schildenfeld transferine Hırvatlar kahkalarla gülmüşler.. Siyah-Beyazlı ekibi komik duruma düşüren olayı Nilay Yılmaz, Milliyet'teki köşesinde kaleme alırken orta çıkan durum, transferin vahametini göstermesi açısından oldukça çarpıcı... İşte Yılmaz'ın kaleminden Gordon transferi;

Drpiç'in yerine Gordon'u verelim!
Ersin Düzen Türkiye-Hrıvatistan maçı öncesi Hırvat kampında geçirdiği sürede Hırvat gazetecilerle sohbet etme imkanı bulmuş.

Konu Beşiktaş’ın transfer beceriksizliği Dino Drpic ve Gordon Schildenfeld’e de gelmiş elbet.

Bizim de bildiğimiz üzere Beşiktaş yönetimi, Drpic’in internette dolaşan “uygunsuz” görüntüleri üzerine Dinoma Zagreb Başkanı’na da durumu anlatıp, “Biz transferden vazgeçtik” deyip, bonservis ücretini geri istemiş.

Zagrep Başkanı da “Kusura bakmayın, biz parayı kullandık. Size para yerine başka oyuncu verelim. Gordon da, Drpic kadar iyi oyuncudur” ve benzeri şeyler söylemiş.

Çok gülmüşler
Beşiktaş yöneticileri de parayı kurtaramayacaklarını anlayınca ve stopere ihtiyaçları olduğu için “Tamam” demişler ve böylece Gordon transferi gerçekleşmiş.

Hırvat gazeteciler Ersin’e “Biz bu transferi duyduğumuzda çok güldük, dalga geçtik” demiş Ersin’e. O da nedenini sormuş. Çünkü uzun zamandır Gordon’un gözlerinde problem olduğunu Zagrep Başkanı da, futbolcular da, Hırvat basını da biliyormuş.

Hırvat gazeteciler “Beşiktaş nasıl bir kulüp ki, araştırmadan, sağlık kontrolünden geçirmeden oyuncu alıyor” diye gülmeye devam etmişler Ersin’le konuşurken...

Bizim buralarda yapılan transfer beceriksizliğine en güzel örnek bu halde... Ve bu örneğin transferler konusunda kendisine çok güvenen ve sürekli bu işten ne kadar çok anladığını söyleyen Sinan Engin zamanında gerçekleşmesi de başka bir ironi.