Gönderen Konu: Ağladığım çok günler oldu  (Okunma sayısı 458 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ağladığım çok günler oldu
« : 05 Eylül 2008, 18:52:21 »
Beşiktaş

Serdar Kurtuluş, geçen sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden çok sıkıntı çektiğini açıklarken, bir futbolcunun yeteneğinin yanı sıra şansını da iyi kullanması gerektiğini söyledi

 

BEŞİKTAŞ'ın yıldızlarından Serdar Kurtuluş, futbolcunun şansının da yanında olması gerektiğini söyledi. Kurtuluş, Beşiktaş Kulübü'nün aylık çıkan resmi dergisinin eylül sayısında yer alan röportajında, bir futbolcunun yetenekli olabileceğini belirterek, "Ama şansının da yanında olması gerektiğini düşünüyorum. Gelen şansı da iyi değerlendirmek lazım. Şansını değerlendiremeyenler de suçu kendinde aramalı" dedi.

Kulübede seviniyorum

Siyah beyazlı takıma geldiğinde kendisinin de bu şansı iyi değerlendirdiğini ve iyi maçlar çıkardığını ifade ederek, "Forma bende kaldı. Kleberson;un sakatlanması üzerine bu şansı yakaladım. Belki yedekte bekleyen kişi, senle aynı seviyede olabilir, ama hocanın tercihi önemlidir. 'Sahadakilerin galibiyeti, yedek kulübesinin mağlubiyetidir' cümlesiyle ilgili şunu söylemek istiyorum, galibiyetlerde yedek kulübesindeyken de, saha içindeyken de aynı derecede seviniyorum" diye konuştu.

Yanlış bir bilgi

Geçen sezon uzun süreli yaşadığı sakatlıklarda sıkıntılı günler yaşadığını kaydeden genç oyuncu, "Çok üzülüyordum. Ben içine kapanık biriyim. Hatta ağladığım günler de oldu. Bir türlü iyileşememek sinirlerimi bozuyordu" dedi. Siyah beyazlı oyuncu, Marsilya maçında oruç tutması nedeniyle kan şekerinin düştüğü şeklindeki yorumlarla ilgili olarak ise "O çok yanlış bir bilgiydi. Ben zaten oruç tutmuyorum ve o zaman da tutmuyordum" dedi.

İsmail Er-Hürriyet