Gönderen Konu: ''Futbolcularım aslanlar gibi..''  (Okunma sayısı 654 defa)

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
''Futbolcularım aslanlar gibi..''
« : 26 Ağustos 2008, 08:06:00 »
Teknik direktör Kadir Özcan, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu yapılması planlanan kongreyi ve kongrenin yapılacağı salonda yaşanan olayları anımsatarak, şöyle konuştu:
"Malatya'ya bakıldığı zaman dışarıdan ayrı bir camia olarak görünüyor, ama içine girdiğiniz zaman bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu da insana üzüntü veriyor. Kamptayken bir yönetim boşluğu başladığı zaman sıkıntıya düştük. Belki bir iki tane daha transfer yapıp yolumuza devam edecektik. O arada futbolculardan Mehmet Ayaz'la Burak takımdan ayrıldı. Ama ne olursa olsun o zamandan sonra bile bu futbolcular, aslanlar gibi hiçbir şeye meydan vermeden çalışmalarına aynı hızla devam ettiler. Yönetim boşluğunun dışında parasal anlamda da sıkıntı çekmelerine rağmen bunu hiç yansıtmadılar."

Karşıyaka maçında da futbolcuların aynı performansı sergileyeceğine inandığını aktaran Özcan, "Bu çocuklar o derece düzgün, düzeyli ve Malatyaspor'a da layık çocuklar. Malatyalılara çok iş düşüyor. Dışarıdan Malatya, büyük bir camia olarak görünüyor ki hala öyle olduğuna inanıyorum. Problemleri aşma adına elimizden geldiği kadar oyuncalara yansıtmadan devam edeceğiz" dedi.

"HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR"
Malatya Valisine, belediye başkanına, sivil toplum örgütlerine ve milletvekillerine çok iş düştüğüne dikkati çeken Özcan, "Karamsarlığa da düşüyoruz zaman zaman. Ama Malatya'nın bu işin üstesinden çok rahat gelmesi gerekli. Böyle belli küçük kesimler bu işi engellememeli. Toplumun tüm bireyleri beraber hareket etmeli" diye konuştu.

Özcan, Malatyaspor'daki oyuncuların lisans bedellerinin çıkarılmadığının anımsatılması üzerine, şunları aktardı:
"Bunun mutlak süratle üstesinden gelinir. Artık o kadar da değil. Burada belediye başkanı var, vali var. Zaten o zaman artık her şey bitmiş demektir. Oyuncu kadrosu kötü başlayabiliriz. Moral motivasyonu üst düzeyde tutabilirsek eksiklerimiz çok olmasına rağmen sıkıntı çekmemize rağmen oyuncularımız aslanlar gibi çıkar oynar."

"FUTBOLCULARIN KAFASINDAKİ SORU İŞARETLERİ ORTADAN KALKMALI"
Sarı kırmızılı takım kaptanı Murat Duman da, Malatyaspor için üzüldüklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Geçen kongredeki yaşanan olaylar hem Malatya halkına ve Malatya'ya yakışmadı. Malatyaspor büyük bir camia. Yaşananlar oyuncuları etkiliyor. Burada kalan ve antrenman yapanlar her şeyin bilincinde. Ona göre çalışıyoruz, ona göre hazırlanıyoruz. Yeni gelecek yönetimi beklemek zorundayız. Bir an önce bu hafta bazı şeylerin belli olması gerekiyor. Futbolcuların kafasındaki soru işaretlerinin ortadan kalkması lazım. Bugün yarın bazı şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyorum."