HAAAAAAMMMMMMMZZZZZZZAAAAAA
MESAJ GÖNDEREMEDİM BURDAN YAZIYORUM
Bak kardeş ben normalde o kdar sinirli bi insan deilim kardeş.Ama bu yöndeki hakkımın yenmesine çok sinirlendim bana kayıt yaptır denildi yaptırıldım hepsine katıldım neredeyse turnuvanın ama baana haber wermeden yane bnm haberim olmadan bnm kayıt yapdığım turnuvanın kayıtları yenilenmiş bende mal gbi ortada kaldım bn kızdığım nokta bu kardeş anlatabliyomuyum buna bi çözüm bulursan sewinirim bak ben senn sayfa kurucusu olduğunu biliyorum bunu senn yapmadığınıda bildiğim için tekrar geldim ben buraya anladın mı tekrar katılmaq istedim 64 kişilik turnuvaya katıldım buna bi önlem almalısın bence şimdiden sağol bide ben kimseyede kötülemedim bu sayfayı ben öyle bi anda yanıp sönerim kardeş anlatabildim mi ağzıma geleni sölerim ama yapmam sadece blöff amaçlıdır ama damarıma basılırsa gerçekden yapablirim bazen neyse kardeş ilgilendiğin için saol şimdiden teşekkür ederim bide bişi daha rica etcem dier üyeliğimin banını kaldırırmısın
![Undecided :-\](http://www.oyunsiteniz.com/forum/Smileys/default/undecided.gif)