Gönderen Konu: Tek eksiğimiz bir santrfor"  (Okunma sayısı 484 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Tek eksiğimiz bir santrfor"
« : 16 Ağustos 2008, 18:55:18 »
Tek eksiğimiz bir santrfor"
İtalya kampından dönen Gaziantepspor lig hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Nurullah Sağlam, "Takım olarak lige hazırız, ama tek eksiğimiz bir santrfor. Onu da halledersek, o sorunu da çözersek takımda eksik kalmayacak" dedi.

İkinci etap İtalya kampı sonrası lig hazırlıklarına yeniden Celal Doğan Tesisleri'nde başlayan kırmızı siyahlılar, 24 kişi ile antrenman yaptı. Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde düz koşu, ısınma hareketleri ve topla yapılan hareketlerle başlayan antrenmanda futbolcular, tempolu koşu yaptı.

Gaziantepspor Teknik Direktör Nurullah Sağlam İtalya kampının çok faydalı geçtiğini ve sert oynayan ekiplerle karşı karşıya geldiklerini ve burada eksiklerini görme imkanı bulduklarını söyledi. Sağlam, "İtalya'da 10 gün süren kampta çok iyi bir hazırlık geçirdik. İtalya liginde sert oynayan Lazio ve Udinese gibi ekiplerle hazırlık maçı yaptık. Takım olarak lige hazırız, ama tek eksiğimiz bir santrfor. Onu da halledersek, o sorunu da çözersek takımda eksik kalmayacak" diye konuştu.

Ligin ilk maçında Fenerbahçe ile oynayacaklarına dikkat çeken Nurullah Sağlam, Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi olduğunu belirterek, kendileri için her takımın aynı olduğunu, bu maça çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

MEHMET YOZGATLI: "FENERBAHÇE YENİLMEYECEK TAKIM DEĞİL"

Gaziantepspor'a Beşiktaş'tan gelen ve bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen Mehmet Yozgatlı, İtalya kampını değerlendirirken, "İtalya'da çok iyi kamp dönemi geçirdik, güçlü takımlarla oynadık. Gaziantepspor bu sene çok iyi işler yapacak, ligde zevk veren bir futbol oynayacak. Fenerbahçe ligde 3 büyük kulüpten biri. Ben de bir dönem bu takımda forma giydim. Tabii benim açımdan da önemli bir maç olacak. Bu maçta belki daha hırslı olacağım. Benim açımdan daha farklı bir atmosfer olacak. Sonuçta kazananın Gaziantepspor olmasını istiyorum" dedi.

Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Emrah Eren ise hedeflerinin ilk 7'nin içerisinde bulunmak olduğunu ifade etti.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs