Gönderen Konu: "Taraftara her zaman ihtiyacımız var"  (Okunma sayısı 762 defa)

Çevrimiçi Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Taraftara her zaman ihtiyacımız var"
« : 08 Nisan 2010, 23:52:37 »
"Taraftara her zaman ihtiyacımız var"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Gaziantepspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürürken, Teknik direktör Jose Couceiro, "Taraftara her zaman ihtiyacımız var. Tribünler dolu olursa oyuncular kendilerini daha iyi hissediyor"


Teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 oyun ve taktik çalışmalar yapıldı. Kırmızı-siyahlı oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlenen ve gayet neşeli geçen antrenmana sakatlığı devam eden Cenk katılmadı.

Teknik direktör Jose Couceiro, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Sivasspor ile yapacağımız maç öyle bir maç ki, sezon sonuna kadarki gidişatı etkileyecek bir maç. Her maç gibi bu maça da ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bazı maçlarda iyi oynamamıza rağmen galip gelemedik. Onun için bu maçı ne olursa olsun kazanmamız ve güvenimizi tekrar kazanmamız gerekiyor. Sivas da final oynamaya geliyor buraya, onlar için de zor maç olacak'' diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'in rekabetçi bir lig olduğuna dikkat çeken Couceiro, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Çok zorlu bir periyoda girdik. Büyük takımlara veya Anadolu takımlarına karşı oynuyoruz diye ayrım yapmak istemiyorum. Çünkü Türkiye ligi çok yarışmacı, çok rekabetçi bir lig. Biz Gaziantepspor olarak her takıma karşı aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Oyuncularıma, hiç bir zaman korkmamamız gerektiğini söylüyorum. Bizim bundan sonraki rakiplerimizin acilen puana ihtiyacı var. Onun için fikstür avantajımız olduğuna katılmıyorum.''

Jose Couceiro, Sivasspor maçında taraftarlardan destek beklediklerini ifade ederek, ''Taraftara her zaman ihtiyacımız var. Tribünler dolu olursa oyuncular kendilerini daha iyi hissediyor'' dedi.