Gönderen Konu: Şimşeklerden sezona merhaba  (Okunma sayısı 572 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Şimşeklerden sezona merhaba
« : 14 Ağustos 2008, 17:02:37 »
Şimşeklerden sezona merhaba
11.8.2008

Sezon açılışındaki kurban kesiminin ardından Eskişehirspor teknik heyeti ve futbolcular taraftarlara tanıtıldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay ve yeni transferler taraftarlardan büyük alkış aldı.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, açılışta yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un Anadolu'nun ortak sevdası olduğunu belirterek, futbolcuların her zaman sahaya yüreğini koyup, mücadele ettiğini kaydetti.
Eskişehirspor'un ilk yıllarında, paranın futbolcular için önemi olmadığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
''Paraya önem vermeyen oyuncular, onlarca kupa ve şampiyonluk yaşattı takıma. 90'lı yıllarda Eskişehirspor bir çöküş yaşadı. Üçüncü Lig'e düştük. Eskişehirspor 21 yıldır sürünüyordu. Kapanmaya giden bir Eskişehirspor gördük, ancak 'Eskişehirspor devi' uyandı. Hala bu şehirde uyuyanlar var. Süper Lig'deyiz artık. Es-Es, UEFA kupalarında oynayacak. Eskişehirspor asansör görevi yapmayacak. Bu takım fırtına gibi esecek. Eskişehirspor forması çok kutsal. Bu formayı terletecek çok iyi bir takım kurduk. Takım kurduğum paraya, bazı takımlar bir oyuncu aldı. Eskişehirspor, ligde çok can yakacak.''
Vali Kadir Çalışıcı da Eskişehirspor taraftarının şampiyonluğu hak ettiğini söyledi.
Eskişehirspor taraftarı olmanın ömür boyu bedeli olduğunu ifade eden Çalışıcı, ''Eskişehirspor taraftarı olmakla övünüyorum. Çocukluğumda para bulamadığımdan maça girmek için bu stadın duvarlarını çok tırmandım. Eskişehirspor'un şimşeği bütün Anadolu'da çaktı. Yenilmez denen takımları yendik'' dedi.
Törene katılamayan Bakan Kemal Unakıtan, gönderdiği mesajda, mazisi başarılarla dolu Eskişehirspor'un, 12 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıktığını hatırlatarak, Eskişehirspor'un başarılarının sürmesi gerektiğini kaydetti.
Öte yandan, açılış törenin ardından Eskişehirspor ile Ankaragücü karşılaştı.
 
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs