Gönderen Konu: Leyleği havada gördüler  (Okunma sayısı 511 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Leyleği havada gördüler
« : 14 Ağustos 2008, 17:05:17 »
Leyleği havada gördüler
13.8.2008

Eskişehirspor futbol takımı mevcut tesislerdeki eksiklerin sürmesi nedeniyle daha iyi ortamda çalışmak için dün Bolu'ya gitti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise, " Buraya hizmet etmeye geldik. İyi işler yapacağız. " dedi.
Eskişehirspor futbol takımı, mevcut tesislerde eksiklerin bitmemesi nedeniyle dün yeniden Bolu yöresine gitti. Bolu'da Cumartesi gününe kadar kamp yapacak olan takım bölgede iki özel maç oynamayı planlıyor. Yaklaşık bir aydır gurbette olan kırmızı siyahlılar, Bolu kampının ardından Avusturya'ya gitmiş ve geçen hafta Eskişehir'e dönmüştü.
ÇALIMBAY UMUT DAĞITTI.
Futbolcusu ve teknik heyetiyle çok iyi bir camiaya geldiklerinin farkında olduklarını ifade eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ''Geçmişi mükemmel bir camiadayız. Eskişehirspor, yıllar sonra tekrar Süper Lig'e çıkmanın heyecanını yaşıyor. Eskişehir'de muhteşem bir futbol potansiyeli var. Biz de sorumluluğumuzun farkındayız'' dedi.
TARAFTAR DESTEĞİ ŞART,
Eskişehirspor'a transfer yaparken ince eleyip sık dokuduklarını belirten Çalımbay, yönetimin büyük mesai harcadığını ifade etti. Çalımbay, ''Yeni bir takım olduğumuz için bazı dezavantajlarımız var. Amacımız, dezavantajlarımızı en asgari düzeye indirerek lige hazır şekle gelmek. Kulübümüzün bütçesi doğrultusunda transferler yaptık. Transfer ettiğimiz oyunculardan çok memnunum. Oynamayı planladığımız iyi oyunu ligdeki maçlarda sahaya yansıtmak istiyoruz. Hazırlık maçlarında alınan hiçbir sonucun benim için önemi yok. İyi veya kötü oynadığımız maçlar oldu. Lige en iyi şekilde hazırlandık. Taraftarımızdan sabır bekliyoruz. İlk rakibimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi iyi bir takım. Şu andaki hedefimiz ilk deplasman maçından galibiyetle dönmek. Sakatsız ve sorunsuz lige girmek istiyoruz. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu. Bunu oyuna yansıtmak istiyoruz.'' Diye konuştu.
Çalımbay, Eskişehirspor'a gelirken kafasında hiçbir soru işareti bulunmadığını vurgulayarak, ''Beni buraya çeken Eskişehirspor taraftarlarıdır. Eskişehirspor taraftarlarını çok iyi biliyordum. Hiç düşünmeden Eskişehirspor'u tercih ettim. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. İyi ve kötü günümüzde yanımızda olsunlar. İyi bir takım olacağız. Bunu herkes görecek'' diyerek sözlerini tamamladı. 
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs