Gönderen Konu: G.Antepspor'un rakibi Larisa  (Okunma sayısı 597 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
G.Antepspor'un rakibi Larisa
« : 16 Ağustos 2008, 18:48:03 »
G.Antepspor'un rakibi Larisa
İtalya'nın Trentino kentine bağlı Mezzana kasabasında kamp yapan Gaziantepspor'da, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde bu sabah Mezzana sahasında bir saat süren teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan kırmızı-siyahlı ekip, bu akşam Yunanistan'ın 1. Lig takımlarından Larisa ile bir hazırlık maçı yapacak.

Sabahki antrenmanda Larisa maçının taktiğini çalıştıran Nurullah Sağlam, futbolcularından daha önceki hazırlık maçlarında yapılan hataların tekrarlanmamasını istedi. Larisa maçının önemli bir hazırlık maçı olduğunu vurgulayan Sağlam, futbolcularının sahada ciddiyetle mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Yarı sahada çift kale maçın ardından futbolcular, yan top ve uzaktan şut çalışması yaptı. Futbolcuların antrenman boyunca neşeli oldukları görüldü.

Kırmızı-siyahlılar bugün 5. hazırlık maçında Yunanistan'ın Larisa takımı ile Rivadel Garda Stadı'nda saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

-BREZİLYALILAR İDDİALI-

Bu arada Gaziantepspor'un Brezilyalı golcüsü Beto, bu sezon ligde ''Beto fırtınası'' eseceğini belirterek, ''Takıma geçen sezon ikinci yarıda katıldım. Bu sezon uyum sorununu çözerek takıma iyice adapte oldum'' dedi.

Bu sezon kadronun yenilendiğini ve gelen oyuncuların çok kaliteli olduğunu ifade eden Beto, ''Genç ve tecrübeli isimler kaynaştılar. İnşallah bir aksilik olmazsa bu sezon ligde çok keyifli, güçlü bir Gaziantepspor izlettireceğiz. Diğer oyuncu arkadaşlarımızla hiçbir uyum sorunu yok. Umarım her şey böyle devam eder'' diye konuştu.

Gaziantepspor'un Brezilyalı diğer oyuncusu İvan De Souaza ise Gaziantep'te kalmaktan mutlu olduğunu ve bu sezon taraftarlara keyifli, gurur duyacakları bir takım izlettireceklerini söyledi.

Brezilya'nın Santos kulübünden takıma yeni katılan Tabata da uyum sorununu aşmaya çalıştığını ve gün geçtikçe daha iyi olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

''Buraya yeni geldim. İmzanın hemen ardından İtalya kampına gedik. Bu kamp gerçekten muhteşem. Arkadaşlarımı yeni yeni tanıyorum. Umarım kısa zamanda uyum sorununu çözerim. Ben de takıma büyük katkı sağlamak istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum. Burada olmaktan mutluyum.''

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs