Gönderen Konu: G.Antepspor neler yaptı?  (Okunma sayısı 560 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
G.Antepspor neler yaptı?
« : 16 Ağustos 2008, 18:52:15 »
G.Antepspor neler yaptı?
Gaziantepspor'un, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İtalya kampı sona erdi. 28 Temmuz'da İtalya'nın Udine kentine bağlı Arta Di Terma kasabasında ikinci etap kamp çalışmasına başlayan Gaziantepspor, daha sonra Trento kentine bağlı Mezzana kasabasında çalışmalarını sürdürdü.

Kırmızı-siyahlı ekip, 12 günlük kamp boyunca Suudi Arabistan'ın Al Hilal, İtalya'nın Seri A takımlarından SS Lazio, Udinese, İtalya'nın Seri B takımlarından Brescia, Yunanistan'ın birinci lig takımı Larissa ve İtalya'nın üçüncü lig takımlarından Castellana takımları ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlılar hazırlık maçlarında sahadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet 2 de beraberlikle ayrıldı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, İtalya kampının çok yararlı geçtiğini söyledi. Bu sezon bir farklılık yaratmak için kampı İtalya'da yapmaya karar verdiklerini ifade eden Kızıl, şöyle konuştu: ''İtalya'da, lig öncesi çok önemli takımlarla karşılaştık ve ciddi sınavlardan geçtik. Kamp çok yararlı geçti. Sezon öncesi takımın genel görüntüsü iyi. Takıma bir de forvet takviyesi yapacağız. Yeni sezon öncesinde takımımız oynadığımız hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdi. İtalya kampının çok faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Burada alınan sonuçlar tabi ki lig öncesi bize moral olacak, ama bir ölçü olmaz. Asıl sınav ligde alacağımız sonuçlar olacaktır.''

Kızıl, yabancı transferinde çalışmaların devam ettiğini ve sezon başlamadan bu işi bitirmek istediklerini sözlerine ekledi. Bu arada kırmızı-siyahlılar, İngiltere Primier Lig'de mücadele eden Manchester City'de forma giyen Mpenza ile görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca, Gana ve Brezilya'da iki oyuncu ile görüşmeler yapılıyor.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs