Gönderen Konu: G.Antep'in gözü Fenerbahçe'de  (Okunma sayısı 561 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
G.Antep'in gözü Fenerbahçe'de
« : 16 Ağustos 2008, 18:54:12 »
G.Antep'in gözü Fenerbahçe'de
Yeni sezon hazırlıklarının İtalya bölümünü tamamlayan Gaziantepspor, 2 günlük iznin ardından kulüp tesislerinde toplanarak yeniden çalışmalara başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcuların hayli neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Antrenmanı Asbaşkan Bilal Çeker ile bir grup taraftar da izledi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla büyük bir aşama kaydettiklerini belirterek, "Ama yine de tam anlamıyla ve yüzde yüz hazırlanmış olduğumuzu söyleyemeyiz. Eksiklerimiz var, ancak bu eksikleri zaman içerisinde giderebiliriz. Bu konuda yoğun bir çaba sarfetmemiz lazım. Önümüzdeki 2 haftalık süre içerisinde bu eksikleri gidermeye çalışacağız. Daha sonra da lig içerisinde her gün biraz daha üstüne koyarak mücadele etmeye çalışacağız" dedi.

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı konuk edeceklerini hatırlatan Sağlam, "Fenerbahçe maçına daha uzun zaman var, ama iddialı konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin gerçekten ligin en iyi takımlarından ve en iyi kadroya sahip ekiplerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Zaten geride bıraktığı ön eleme maçlarında da bunu ispat etti. Dolayısıyla Fenerbahçe karşısında işimiz zor, ama imkansız değil" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Mehmet Yozgatlı ise, Fenerbahçe maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Kamp çok güzel geçti. Yoğun bir şekilde çalıştık. Hem keyifli hem de çok zorlu çalışmalar yaptık. Büyük takımlarla hazırlık maçları yaptık. Bu maçlarda iyi bir performans gösterdik. Ancak yine de hazır değiliz. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek isitiyoruz. Biz iyi bir takımız. Özellikle üst sıraları zorlayacak bir takım olduğumuza inanıyorum. Fenerbahçe'de bir dönem forma giydim, ama ben artık Gaziantepspor'un formasını giyiyorum ve Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Tek isteğim Fenerbahçe maçını kazanmak. Sahaya çıkıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Emrah Eren ise, İtalya kampının olumlu geçtiğini ifade ederek, "Oynadığmıız maçlarda eksiklerimizi gördük, takımın durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Ligin ilk haftasında rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe ligin en güçlü takımlarından birisi. Ama bu Anadolu takımlarında daha iyi bir motivasyon sağlıyor. Bugünden sonra en iyi şekilde hazırlanıp Fenerbahçe'den puan almak istiyoruz. Gaziantepspor bu sezon keyif veren bir futbol oynayacak. Oyunu çirkinleştirmeyecek, göze hoş gelen bir futbol sergileyecek. Hedefimiz, ligde ilk 7 takım arasında olmak" dedi.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs