Gönderen Konu: Eduardo Antep'le imzaladı!  (Okunma sayısı 599 defa)

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Eduardo Antep'le imzaladı!
« : 26 Ağustos 2008, 08:54:21 »
Başkan İbrahim Kızıl, Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'de düzenlenen sözleşme imza töreninde, 2 aydan bu yana izledikleri genç ve yetenekli futbolcu Eduardo'yu renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Brezilya'nın Atletico Minaero takımında top koşturan Eduardo'nun 21 yaşında ve forvet oyuncusu olduğunu kaydeden Kızıl, ''Eduardo bu yıl Gaziantepspor'da kiralık olarak oynayacak. Ancak sonraki 2 yıl için kendisini satın alacağız. Eduardo'nun 3 yıl içinde Gaziantepspor'a faydalı olmasını, oynadığı iyi futbol ve attığı gollerle taraftarlarımızı sevindirmesini diliyorum.''

Eduardo ise Gaziantepspor'a transferi için gösterdiği çaba ve fedakarlıklar nedeniyle Kızıl'a teşekkür etti. Gaziantepspor'un kendisine gösterdiği ilgiye sahada göstereceği iyi performansla layık olmaya çalışacağını kaydeden Eduardo, Türk futbolunu tanımadığını, Türk takımları Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı bildiğini, takım arkadaşlarıyla bundan sonra Gaziantepspor'un başarısına katkıda bulunma çabası içinde olacağını ifade etti.

-KOL SAATİ VE UYARI-
Kızıl, tören sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, futbolcularına Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle prim ve değerli birer hediye verdiğini kaydetti.

Prim miktarını açıklamayan ve hediyesinin ne olduğunu gazetecilerin araştırarak öğrenmesini isteyen Kızıl, ''Primden ziyade onlara birer değerli hediye vermeyi uygun buldum. Gaziantep'i Türkiye'nin, dünyanın gündemine taşıdılar, bu şehri mutlu ettiler. Ne mutlu onlara, ne mutlu bize'' diye konuştu.

Kızıl, Gaziantepspor'un Fenerbahçe galibiyeti sonrası ligdeki hedefinin sorulması üzerine ise şampiyon olmayı düşünmediklerini, tek düşüncelerinin Gaziantep'i başarılı bir biçimde temsil etmek olduğunu vurguladı.

Futbolcuları, teknik kadroyu ve yöneticileri uyaran Kızıl, şunları anlattı:
''Futbolcularıma, teknik kadroma ve hatta yöneticilere şunu özellikle belirtmek istiyorum, ayağımız yere bassın, havalara girmeyelim, biz mütevazı bir takımız. İşimize bakmaya devam edeceğiz. Gaziantep'i daha güzel nasıl temsil edebiliriz ona bakacağız. Kesinlikle havaya girmek yok. Bir maç oynadık, Allah yardımcı oldu ve aldık. Mutluyuz. Fenerbahçe galibiyetinin ardından yönetim olarak da futbolcular olarak da havaya girmeyeceğiz, ayaklarımız yere basacak, yolumuza devam edeceğiz. Bunu özellikle futbolcu kardeşlerime söylüyorum. Ezilmeden mücadele edeceğiz, nereye kadar gidebilirsek oraya kadar gideceğiz. Şampiyon olmak gibi bir düşüncemiz yok.''

Bu arada, Kızıl'ın futbolculara Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle verdiği ve adını açıklamaktan kaçındığı hediyenin kol saati olduğu öğrenildi.

Sözleşme töreninin ardından Eduardo, tesislerdeki çim sahada taraftarlarla bir araya geldi, topla gösteriler yaptı.