Gönderen Konu: Bursaspor'da yeni kaptan Yusuf  (Okunma sayısı 490 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bursaspor'da yeni kaptan Yusuf
« : 14 Ağustos 2008, 18:27:47 »
Bursaspor'da yeni kaptan Yusuf
Bursaspor'da, kaptan Ömer Erdoğan görevini Yusuf Şimşek'e devretti. Yusuf Şimşek, takımın yeni kaptanı olurken, Ömer Erdoğan ise yardımcısı oldu.

Kocaeli Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da, Ömer Erdoğan ve Yusuf Şimşek ortaklaşa basın toplantısı düzenledi. Yusuf Şimşek'in kendisinin büyüğü olduğunu ifade eden Ömer Erdoğan, "Tecrübe olarak ve önceki yıllarda kaptanlık yaptığı için birinci kaptanlığı ona devretmeyi teklif ettim. Oda sağolsun beni kırmadı. Konuştuk, tartıştık kendisi de kabul etti. Bundan sonra Yusuf abi birinci kaptanımız, bende yardımcısıyım. Elimden geldiği kadar ona yardımcı olmaya çalışacağım. Kaptanlık görevi bana göre önemli bir görev değil. Herkesin sahada kendi kaptanı olması lazım. Ben bugüne kadar sahada başarı için ter döktüysem, bundan sonrada aynı mücadeleyi vereceğim. Yusuf abiye hayırlı uğurlu olsun. Geçen sene Denizlispor gibi zor bir durumda olan takımı tek başına yöneterek başarılı bir sezon geçirtti. İnşallah onun önderliğinde, onun arkasında, birlikte başarılara imza atacağız" dedi.

Ömer Erdoğan'a teşekkür eden Yusuf Şimşek ise, "Anlayışlı davranıp bana bu kaptanlığı layık gördü. Duyduğum kadarıyla zaten adam gibi adamdı, bunu da bir kere daha gösterdi. Burada takım kaptanı olarak ben ya da o değil, birlikte hareket edeceğiz. Aldığımız kararları bütün takım birlikte alacağız. Ne Ömer, ne ben tek başımıza karar almayacağız. Bu takımı iyi yerlere getirmek için herkesin düşüncesini alarak iyi şeyler yapacağız. Bursaspor'umuzu hedeflediği yerlere götüreceğiz. Bursaspor'da kaptanlık yapmak herkese nasip olmaz. Bana bu görevi verenlere çok teşekkür ediyorum. Ömer kardeşime medeni cesaretinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs