Gönderen Konu: Bursa'da samba rüzgarı!  (Okunma sayısı 810 defa)

Çevrimdışı De Souza

  • Osc Çizik Üye

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 493
  • Puan 1106
  • Cinsiyet: Bay
  • WWW.OYUNSİTENİZ.COM-KRALI
    • MSN Messenger - sinnan10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bursa'da samba rüzgarı!
« : 04 Haziran 2008, 15:53:26 »
Aybaba, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, daha önceki açıklamalarında söylediği gibi özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda çok titiz davrandıklarını, bu doğrultuda nokta transfer yapacaklarını bildirdi.
         
Yeni sezonda, altyapıdan yetiştirdikleri oyunculardan oluşan kadroya katacakları tecrübeli, yetenekli, ülkesinde kendilerini kanıtlamış oyuncularla bir model oluşturacaklarını ifade eden Aybaba, bu yönde sürdürdükleri çalışmalarda büyük mesafe aldıklarını belirtti.
         
Aybaba, yeni sezon için 4 yabancı oyuncu transfer etmek istediklerine değinerek, şöyle konuştu: "Büyük ihtimalle hepsi Brezilya’dan olacak. Santrafor, forvet arkası, sağ arka ve stoper mevkilerine oyuncu alacağımızı açıklamıştık. Gerçekten iyi oyuncular. Hepsiyle görüşmelerimiz sürüyor. Birinin transferi bitti. İkinci oyuncu da bitme aşamasına geldi. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Elimizdeki yabancı oyuncularla da görüştüm. Gutierrez şu an ülkesinin milli takımında, iki maç oynayacak. Onu izliyorlar. Büyük ihtimalle gidecek. Maksim ve Zuniga da talipleri çıkması durumunda gidebilirler. Yeni sezonda 6 yabancıyı geçmeyi düşünmüyoruz. Maksim ve Zuniga takım bulamazsa kontenjanımızı doldurmuş oluruz. Yerli oyuncu transferinde de Koray ile ilgili bir çalışma yapmıştık. Kendisi Gençlerbirliği ile anlaştı. Gökhan Güleç ile ilgili düşüncelerimiz var. Kendisi Bursalı bir oyuncu. Yeniden toparlayabilir miyiz diye düşünüyoruz."
         
GENÇ OYUNCULAR İÇİN TEKLİFLER SEVİNDİRİYOR
Aybaba, yeşil-beyazlı takımın altyapısında yetişen genç oyunculara yurt içinden ve yurt dışından gelen tekliflerin kendisini mutlu ettiğini bildirdi. İsmail Göktaş, Fatih Serkan Kurtuluş, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen’e çok sayıda kulüpten teklif geldiğinin altını çizen Aybaba, şöyle devam
etti:
         
"Son olarak 1993 doğumlu Muhammet Demir’e İngiltere’den teklif geldi. Teklifi yapan kulüp genç oyuncumuzu ailesiyle birlikte bir haftalığına İngiltere’ye davet etti. Benden izin istediler. Seve seve izin verdim. Muhammet’in bizimle 5 yıllık mukavelesi var. Bir oyuncuyu yetiştirirsiniz ama kulübün vazgeçemeyeceği miktara geldiğinde de oyuncuyu gönderir yenisini bulmaya çalışırsınız."
         
"ÖNCE KENTEKİ BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAMIZ LAZIM"
Aybaba, transfer döneminin başlamasıyla birlikte daha önce anlaşma sağladıkları Altay’dan İbrahim, Erzurumspor’dan Halil’in kente gelerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
         
Bu oyuncuların yanı sıra Kayserispor’un tecrübeli kalecisi İvankov ve Trabzonsporlu Mustafa Keçeli ile de büyük ölçüde anlaşıldığını belirten Aybaba, şunları kaydetti:
         
"Türkiye’den anlaştığımız oyuncular transfer dönemi başladığında imzalarını atacaklar. Yabancılar biraz gecikebilir. Önemli değil. Yeter ki işi bitirelim. Lige bir bakın, şu an transfer yapan tek takım Trabzonspor. Onun dışındaki takımlar daha kendi oyuncularıyla anlaşmalarını, görüşmelerini bile bitermediler. Biz verdiğimiz sözlerden dolayı daha sabırlı, daha seçici davranıyoruz. Öyle olmasa daha alt düzeyde oyuncular var, gider onlardan 3-4 tane getiririz. Biz daha başarılı bir Bursaspor yaratmak istediğimiz için, daha titiz daha seçici davranıyoruz. Bir de Bursapor’un artık birşeylere kendini hazırlaması lazım. Taraftarıyla, yöneticisiyle, medyasıyla...
         
Bursaspor’un son 5 senesine baktınız mı? Son 5 senesi sağlıklı bir yapıya oturmamış. Böyle bir yapıyı oturtmak lazım artık. Biz, 10 yılın takımını kuruyoruz burada. Bunu yerine getirebilmek için herkesin destek olması gerekli. Bir enerjiyi yakalayamıyoruz. Potansiyel var, seyirci var. Hiçbir şehirde olmayan şeyler var burada ama herkes bir yerden çekiştiriyor. Ne kadar iyi transferler yaparsak yapalım, altyapıdan ne kadar iyi oyuncular yetiştirirsek yetiştirelim, enerjiyi yakalayamazsak yine birşey yapamayız, yine zorlanırız. Önce kentteki birlikteliği sağlamamız lazım."











sinnan10@hotmail.com

TURNUVALAR İÇİN EKLEYİN..

Çevrimdışı XeLL

  • Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • ******
  • İleti: 10.445
  • Puan 351
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Bursa'da samba rüzgarı!
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2008, 16:10:38 »
aferim  :D