Gönderen Konu: “Bu yıl sıçrama zamanı”  (Okunma sayısı 555 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
“Bu yıl sıçrama zamanı”
« : 14 Ağustos 2008, 17:30:53 »
“Bu yıl sıçrama zamanı”
Ankaraspor’da, her şeyiyle mükemmel bir ortamın olduğunu belirten genç forvetimiz Mehmet Çakır, yeniden çıkışa geçmek için şartların yeterli olduğunu vurgulayarak ‘Bu yıl sıçrama zamanı’ dedi.

Ankarasporumuz’un bu sezon yaptığı önemli transferlerden birisi olan Mehmet Çakır, Ankaraspor’u tercih etmesindeki en büyük sebeplerden birisinin kendisine gerekli değerin verilmesi olduğunu belirterek, “Burada bana değerli olduğumu hissettirdiler” dedi. Genç forvetimiz sözlerine şöyle devam etti: “Ligde oynamaya başladığımdan bu yana Ankaraspor’dan bana teklif vardı. Her zaman için beni burada görmek istiyorlardı. Şimdiye kısmet oldu. Gerek hocalarımız gerekse yöneticilerimiz bana çok değer verdiler. Her fırsatta değer verdikleri için ben de Ankaraspor’u tercih ettim.”

ORTAM MÜKEMMEL

Ankaraspor’daki kulüp ortamının çok iyi olduğunu ifade eden golcü oyuncu Çakır, “Şu ana kadar gördüklerim Ankaraspor’un çok iyi bir kulüp olduğunu bana anlatmaya yetiyor. Gerek takım arkadaşlarım gerekse çalışan personeller olsun, hepsi çok iyi. Zaten birçok arkadaşı daha önceden tanıyordum. Tam anlamıyla mükemmel bir ortam var desem abartı olmaz sanırım” dedi.

ŞARTLAR MEVCUT

Geçen sezonun Ankaraspor için kötü bir sezon olduğunu vurgulayan genç forvet, bu yılın Ankaraspor ve kendisinin yeniden çıkışa geçeceği dönem olacağını belirterek, “İnşallah bu sezon aynı şeyleri yaşamayız ve çok güzel bir sezon geçiririz hep birlikte. Hedefimizi her zaman yüksek tutmak zorundayız; çünkü bu kalite bu kadroda var. Ankaraspor’a gelirken kendi çevreme burada yeniden bir sıçrama yapacağımı söylemiştim bunu sporseverler ve taraftarlarımız da görecek. Çıkışı yakalayacağım şartlar, şu an için burada mevcut” şeklinde konuştu.

MÜCADELECİ BİR TAKIMIZ

Aykut Kocaman’la çalışmanın çok zevkli olduğunun altını çizen Mehmet Çakır, “Aykut hocayla çalışalı yaklaşık 20 gün olmasına rağmen izlenimlerim doğrultusunda söylüyorum futbolcuya yaklaşımı oldukça mükemmel” dedi. Tecrübeli oyuncu konuşmasının devamında şunları söyledi: “Buraya geldim ve şansızlık o ki sakatlandım. 10 gün kadar takımdan ayrı çalışmak zorunda kaldım. Antrenman programlarımız oldukça yoğun; fakat bunun faydasını ligde göreceğimize inanıyorum. Hazırlık maçlarından aldığımız sonuçlara takım olarak takılıp kalmıyoruz çünkü biz sadece ortaya koyduğumuz oyuna bakıyoruz. Buna baktığımızda mücadeleci yapımızın olduğunu ve oyun üstünlüğünü çok rahatlıkla kurabildiğimizi görebiliyoruz.”

HER GEÇEN YIL KALİTE ARTIYOR

Bu yıl ligin kalitesinin artacağını çünkü ligdeki hemen hemen tüm takımların çok iyi transferler yaptığını sözlerine ekleyen golcü oyuncu, “Geçen sezon çok kaliteli bir lig yoktu. Fakat bu yıl bunun tersini düşünüyorum. Çünkü Türk futbolu her geçen yıl aşama kaydediyor. Bu da ister istemez sahaya yansıyor” diye konuştu.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs