Gönderen Konu: Antalyaspor'a Zimbabveli oyuncu!  (Okunma sayısı 520 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Antalyaspor'a Zimbabveli oyuncu!
« : 14 Ağustos 2008, 18:14:45 »
Antalyaspor'a Zimbabveli oyuncu!
Antalyaspor Kulübü Hasan Akıncıoğlu, Kuzey Afrika ülkelerinden Zimbabveli golcü oyuncu Joseph Ngwenya ile geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giyen Sedat Ağçay ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.
Antalyaspor Transfer Komitesi, yeni transferlerle ilgili olarak Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Hasan Akıncıoğlu ve komite üyelerinden Tahsin Aksoy ile Erol Taşkoparan'ın katıldığı toplantıya çok sayıda basın mensubu ilgi gösterdi. Toplantıda Sedat Ağçay da kendisi kırmızı-beyazlı renklere imza attı.

Akıncıoğlu, son olarak Austria Karnten forması giyen Ngwenya ile Almanya'nın Münih şehrinde resmi imzayı attıktan sonra Avusturya'da bulunan Antalyaspor'un kampına katıldığını bildirdi. Başkan Akıncıoğlu, Sedat ile de sözleşme imzalamaktan memnun olduklarını belirterek, "Sedat'ı hepiniz yakından tanıyorsunuz. Süper Lig'de başarılı olan bir arkadaşımız. Geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giydi. Bonservisi elinde olan futbolcuyla 2 senelik bir anlaşma yaptık" dedi.

Zimbabveli futbolcu Joseph Ngwenya'nın transferi hakkında da bilgiler veren Başkan Hasan Akıncıoğlu, "Kendisiyle Almanya Münih'te 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Ngwenya ismi Avrupa piyasasında oldukça iyi biliniyor. Futbol kariyeri 17 yaşında başlamış olan futbolcumuz, kazandığı bursla Amerika'daki bir üniversitede Bilgisayar Mühendisliği'ni bitirmiş ve bu ülkenin 6 ayrı takımında forma giymiş. Oyuncumuz aynı zamanda ülkesinin milli takımında da oynuyor" diye konuştu.

Denenmek için Bayern Münih'in kampına çağırılan ve 5 hazırlık maçında görev alan Ngwenya'nın bu kulüp tarafından oldukça beğenildiğini ancak oyuncunun bazı nedenlerden dolayı Almanya'da kalmak istemediğini de sözlerine ekleyen Akıncıoğlu, futbolcuyla ilgili olarak Klinsman'dan ve kulübün teknik ekibinden gerekli referansları aldıklarını belirtti.


Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs