Gönderen Konu: Antalyaspor'a gurbetçi golcü  (Okunma sayısı 623 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Antalyaspor'a gurbetçi golcü
« : 14 Ağustos 2008, 18:08:32 »
Antalyaspor'a gurbetçi golcü
Turkcell Super Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya İkinci Ligi takımlarından FC St. Pauli'de forma giyen gurbetçi oyuncu Ahmet Kuru ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşmeye imza atan 26 yaşındaki Ahmet Kuru, Turkcell Süper Lig'de oynamayı küçük yaştan beri hayal ettiğini belirterek, ''Turkcell Süper Lig'de oynayacak olmak gurur verici'' dedi.

2005-2006 sezonunda Alman 3. Ligi'nde 26 golle gol kralı olduğunu belirten gurbetçi futbolcu, atacağı gollerle Antalyaspor'u üst sıralara taşımak istediğini söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu da Ahmet Kuru'nun Werder Bremen altyapısından yetiştiğini, kendilerinin de 1,5-2 yıldır Ahmet'i takip ettiklerini kaydetti. Ahmet Kuru'yu bonservisiyle birlikte Antalyaspor'a kazandırdıklarını anlatan Akıncıoğlu, ''Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Kulübümüzün sponsoru olan AST grup, önümüzdeki hafta yabancı bir futbolcuyu kulübümüze getirecek. Bize bir kaç alternatif sundular, biz de taleplerimizi ilettik, bekliyoruz'' diye konuştu.

-''HAKAN ŞÜKÜR İLE İLGİLENMİYORUZ''-

İmza töreninden sonra gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Hasan Akıncıoğlu, ''Hakan Şükür ile bir görüşmeniz oldu mu'' sorusuna, Şükür ile ilgili bir girişimlerinin olmadığı yanıtını verdi. Daha önce büyük kulüplerde oynamış ya da Süper Lig'de takım değiştirmeyi düşünen bazı futbolcuların Antalyaspor'a gelmek istediğini bildiklerini kaydeden Akıncıoğlu, ancak kendilerinin bilinen isimlerden ziyade, gerekli mevkilere oyuncu alacaklarını söyledi.

Hasan Akıncıoğlu, bazı medya organlarında Hikmet Karaman ile Antalyaspor yönetim kurulu arasında sorunlar bulunduğuna yönelik haberler çıktığını da ifade ederek, Karaman ile sıkıntılarının olmadığını ve teknik direktörlerinin arkasında olduklarını kaydetti. Bu tür söylentilerin Antalyaspor'u yıpratma amacı taşıdığını vurgulayan Akıncıoğlu, ''Camiamız ve yönetim kurulumuzla Hikmet Hoca'ya desteğimiz tam, kendisine güveniyoruz'' dedi.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs