Gönderen Konu: Antalyaspor Avusturya'ya gitti  (Okunma sayısı 549 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Antalyaspor Avusturya'ya gitti
« : 14 Ağustos 2008, 18:13:05 »
Antalyaspor Avusturya'ya gitti
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor, iki haftalık kamp için Avusturya'ya gitti.
Antalyaspor'un Avusturya'nın Inssbruck kentinde düzenlenecek kampa katılacak futbolcular, Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplandı. Kafilenin otobüsle havalimanına hareketi öncesi kulüpte hareketli dakikalar yaşandı. Resmi sözleşme imzalanan Mustafa Akçay, Recep Yıldız, Burak Tok ve Serge Pacome Dijehua da takımla birlikte Avusturya'ya giderken, Mustafa Özkan'ın da bu akşam takıma katılacağı bildirildi. İstanbul'dan Avusturya'ya geçecek kafileye, teknik direktör Hikmet Karaman ile bazı futbolcuların da İstanbul'dan katılacağı belirtildi.

Kafile ile birlikte Antalyaspor Genel Menajeri Erk Toros ve Genel Kaptan Erdal Akpınar da Avusturya'ya gitti.


-SERHAT AKIN VE HAKAN ŞÜKÜR-


Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kafilenin havalimanına hareketi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yurt içinden ve dışından birçok futbolcunun Antalyaspor'a teklif edildiğini belirten Akıncıoğlu, ''Bunların arasında Serhat Akın da var mı'' sorusuna ''Evet'' yanıtını verdi. Bonservisi elinde olan çok sayıda oyuncunun boş anlaşmaya imza atmayı teklif ederek kulübe başvurduğunu vurgulayan Akıncıoğlu, bundan sonra ancak ''güçlerine güç katacak'' futbolcu alacaklarını vurguladı. ''Hakan Şükür tavsiye edildi mi'' sorusu üzerine Akıncıoğlu, ''Bizim kendisine karşı herhangi bir girişimimiz olmadı ama arzu eden, gönlünden geçen arkadaşlarımız oldu'' diye konuştu.

Antalya'nın spor tesisleri ve sosyal hayatı ile birçok ilden daha çok avantajları bulunduğunu belirten Akıncıoğlu, Süper Lig'de kalıcı olarak, Antalya'nın turizmdeki marka imajını desteklemek istediklerini kaydetti. Asbaşkan Sarkhan İsmailov'un da değerli bir futbolcu getireceğini belirten Akıncıoğlu, bunun için bir kaç alternatif bulunduğunu ve transfer edilecek bu oyuncunun da kadroya ilave olacağını dile getirdi. Akıncıoğlu, ''(Transferi kapattık, kapandı) diye bir şey yok. Her şekilde faydalı olacağına inandığımız futbolcularla ilgileniriz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, yönetimin Mustafa Özkan'ın Antalyaspor'a transfer edileceği yönünde önceki hafta çıkan haberleri yalanladığını hatırlatması üzerine Akıncıoğlu, ''Bu transfer son dakikada yapılan bir değerlendirme ve hemen uygulamaya koyduk'' dedi.


-FUTBOLCULARA ÖDEMELER-


''Geçen sezon forma giyen futbolcuların alacakları nedeniyle kampa gitmek istemedikleri doğru mu'' sorusu üzerine Akıncıoğlu, böyle bir şey olmadığını vurguladı. Dünyadaki ekonomik düzen nedeniyle kulüplerin gelirlerini zaman zaman gecikmeli aldıklarını belirten Akıncıoğlu, bu nedenle futbolculara ödemelerde gecikme yaşanabildiğini kaydetti.

Akıncıoğlu, dün akşam futbolculara birinci bölüm ödemenin yapıldığını, Antalya'ya dönüşte de ikinci bölüm ödemenin yapılacağını dile getirdi.

Antalyaspor Genel Kaptanı Genel Kaptan Erdal Akpınar da ''Bazı futbolcular paraları yatırılmadan kampa gitmeyeceklerini söylediler mi'' sorusu üzerine, futbolcularının ödemelerinin bir kısmının dün akşam yapıldığını belirterek, ''(Kampa gitmeyeceğiz) diye bir şey konuşulmadı'' dedi.

Bu arada futbolculardan Ali Zitouni ve Maynor Suazo, takım arkadaşları Vahap Işık'ın bir süre önce aldığı ve kulübün otoparkında güneşten korumak için güneşlikle örttüğü otomobilinin güneşliğini çıkarttılar. Vahap'ın güneşliği yeniden örtmesinin ardından, Zitouni ve Suazo'nun güneşliği bir daha kaldırması diğer futbolcuları kahkahaya boğdu.

Antalyaspor'un Avusturya kampı 11 Ağustos'ta sona erecek.

Öte yandan takımla birlikte Avusturya'ya gidecek Antalyaspor Basın Sorumlusu Ahmet Balcı, yeni transferler nedeniyle Antalya'da bırakıldı. Antalyaspor'un bugün gerçekleştirdiği 5 transferle birlikte kampa katılacak futbolcu sayısının 32'ye ulaşması ve Inssbruck'ta kalınacak otelin dolu olması nedeniyle Balcı, otobüsten inerek Antalya'da kaldı.

Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs