Gönderen Konu: Ankaragücü umutlu hazırlanıyor  (Okunma sayısı 547 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ankaragücü umutlu hazırlanıyor
« : 14 Ağustos 2008, 17:14:53 »
Ankaragücü umutlu hazırlanıyor
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Bad Wörishofen'da sürdüren Ankaragücü'nde, teknik direktör Hakan Kutlu, ''Takım olma yolunda çok yol kat ettik. Yeni sezonda her şey çok güzel olacak'' dedi.
Almanya kampını AA muhabirine değerlendiren Kutlu, kampın son derece yararlı geçtiğini, yapılan hazırlık maçlarıyla da takım olma yolunda çok yol kat ettiklerini belirterek, ''Takıma yeni katılan oyuncuların uyum sağlaması biraz zaman alacak. Takım içindeki uyum, arkadaşlık çok iyi. 10 günlük Almanya kampı boyunca takımımı daha iyi tanıma fırsatı buldum. Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ve bu çalışmanın karşılığını ligde alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Takımda hiç kimsenin yerinin garanti olmadığını, hak edenin forma giyeceğini belirten Kutlu, takıma ekip ruhunu aşıladıklarını ve futbolcuların forma savaşı verdiğini söyledi.

Almanya kampı programı çerçevesinde oynadıkları hazırlık maçlarına da değinen Hakan Kutlu, şöyle konuştu:

''Kamptaki ilk maçımızı Bundesliga temsilcilerinden Energie Cottbus ile yaptık ve 4-1 yenildik. Bu maçta duran toptan yediğimiz 3 gol var. Buna karşın bu maçta iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Daha sonra Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını 1-0, Almanya'nın Oberliga takımlarından BS Aichach'ı 4-1 ve Augsburg Türk Karması'nı 2-1 yendik. Hazırlık kampının son maçı olan AEK Atina maçına çok yorgun çıktık. Almanya'da hazırlıklarını sürdüren Yunan takımıyla iki takımın kamp yerine aynı uzaklıkta bir yerde karşılaşacaktık. Ancak bu maç için 250 kilometre gitmek zorunda kaldık. Zaten günde çift antrenman ve maç yapan oyuncularım bu yorucu yolculuktan sonra çıktıkları AEK karşısında başarılı olamadılar. Sonuçta bu maçların hepsi hazırlık maçları. Bu maçları takımı tanımak için oynuyoruz. Galibiyet ya da mağlubiyetten daha çok oyuncularımı daha iyi tanımak önemliydi. Kamp boyunca da bu fırsatı buldum.''

Hakan Kutlu, sarı-lacivertli taraftarlara da seslenerek, ''Onlar bizim en büyük silahımız. Bizi hiçbir maçta yalnız bırakmasınlar. Yeni sezonda her şey çok güzel olacak'' dedi.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs