Gönderen Konu: Köln berabere!  (Okunma sayısı 707 defa)

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Köln berabere!
« : 26 Ağustos 2008, 08:48:28 »
Teknik direktörlüğünü bir dönem ülkemizde de görev alan Christoph Daum'un yaptığı Köln, Bundesliga'nın 2. haftasında sahasında, Frankfurt'u ağırladı.

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Ümit Özat sahaya kaptan olarak çıkarken, Galatasaray'da da forma giyen Mondragon da Köln'ün kalesindeki yerini aldı.

Manuel Gräfe'nin yönettiği mücadeleye Köln; Mondragon, Ümit Özat, Geromel, Mohamad, Matip Brecko, Petit, Antar, Sanou, Radu ve Novakovic ilk 11'yle çıktı.

Konuk Frankfurt ise; Nikolov, Ochs, Russ, Bellaid, Spycher, Chris, Fink, Steinhöfer, Toski, Fenin ve Amanatidis 11'yle mücadeleye başladı.

Temposuz başlayan ilk yarıda gole ulaşan taraf Köln oldu. 33. dakikada savunmadan atılan uzun pasa hareketlenen Novakovic, kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda şutunu çıkardı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Köln bu golün 5 dakika sonrasında ikinci gole çok yaklaştı. Ceza sahasına giren Radu'ya yapılan hareketi hakem Gräfe tereddüt ettikten sonra penaltı olarak yorumladı. Penaltıyı kullanan Antar, kaleciyi ters köşe yatırmasına rağmen, meşin yuvarlak yan direkten geri geldi ve Köln farkı 2'ye çıkarma şansını değerlendiremedi.

İlk yarıda başka gol olmadı ve Köln soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda oyuncu değişikliklerine giden Frankfurt, aradığı beraberlik golünü 81. dakikada buldu. Amanitidis'in soldan yaptığı ortaya altıpasın hemen üzerinden kafayı vuran Fenin, Mondragon'u avladı.

Kalan dakikalarda Köln rakip kalede gol için baskısını arttırsa da çabalar sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Köln bu sonuçla 2. haftada da galibiyetle tanışamadı ve puanını 1'e yükseltti. Konuk Frankfurt da ilk puanını Köln'den aldı.

Bundesliga'nın diğer maçında ise Bochum ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Bochum 2-0 öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamadı ve rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Wolfsburg'un ikinci golüne, ikinci yarıda oyuna giren Mahir Sağlık 70. dakikada imza attı.

Wolfsburg bu beraberlikle puanını 4'e çıkarırken, Bochum ise puanla tanıştı. Bugün oynanan diğer karşılaşmada VfL Wolfsburg takımında oynayan Mahir Sağlık, takımının deplasmanda VfL Bochum'a karşı 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada beraberlik golünü attı.

12. dakikada Stanislav Sestak karşılaşmanın birinci golünü atarak VfL Bochum'u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandıktan sonra oyunun ikinci yarısında Christoph Dabrowski, VfL Bochum'u 2-0 öne geçiren golü attı.

52. dakikada Ricardo Costa VfL Wolfsburg'un birinci golünü atarak durumu 2-1 yaptı.

69. dakikada Mahir, Riether'in ceza sahasına kafasıyla indirdiği topu ağlara göndererek VfL Wolfsburg'un ikinci golünü kaydetti ve takımının sahadan 2-2 berabere ayrılmasını sağladı.

Karşılaşmanın 79. dakikasında oyuna giren Sinan Kaloğlu bir de gol kaydetmesine rağmen karşılaşmanın hakemi filelere giden topu ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Bu karşılaşmadan sonra VfL Wolfsburg toplam 4 puanla ligde 5. sıraya yükseldi.