malatyaspor luya cevap veriyorum :
Benim Adriano ile bir sorunum yoktu,ta ki bana yukarıda 'ezik' diyene kadar,ki sende onun bu terbiyesiz mesajını kaldırmamışsın ama benim aynı şekilde ona 'ezik' dediğim mesajı kaldırmışsın,bu senin ne güzel bir insan olduğunu bana ispatladı.
Kura konusundaki açıklamalarını ise anlıyorum,keşke en baştan 'basit insan' gibi nerden geldiği belli olmayan sıfatları bana yakıştırmadan bunun böyle olduğunu söyleseydin ama sana kıytırık bir eleştiri geldi hemen canavarlaştın.
Ayrıca adrianoyada hala sinirim geçmiş değil,ve bende onun ezik olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca,ben adrianodan daha iyiyim fln demedim,taaaaaaaaa ki ,o bana puan toplosunu toparlayıp,gözüme ben senden iyiyim der gibi sokana kadar. Adriano nun pc fifa yı kaldırmıyordu,ve slow da çalışıyordu,bu yüzden adriano ile oynamadım.
Bu mesajı kaldıracaksan yukarda arkadaşının 'ezik' diye yazdığı mesajıda kaldır.Çocuk ruhlu olduğunu düşünüyorum onun,ayrıca ezik ..(kendisinin tabiri).
Hee kaldı ki ,adrianonun iyi özelliklerini saymışsın bana

banane ki,adam bana küfür etti yukarda,banane ne tür bir saygıdeğer bir insan olduğunun senin gözünde,benim için benim onu görüş şeklim önemli,adam bana tutmuş ezik diyecek sonra sen geleceksin yok o öle değildir,çok iyidir,güzeldir diyeceksin..
yok ya .!!
Heee şunada değineyim ..'çamur at izi kalsın' mış,ben bunu uyguluyormuşum..
konudan ancak bu kadar habersiz olabilirdin,bu kadar anlayışlı olduğun için kutluyorum seni.
adam bana ezik dedi bende ona aynı seviyede cevap yazdım ,bu kadar basitti anlaman gereken şey

:=) :===)..
adam bana küfredecek sonra ben ona cevap verinde ,''vaaaay efendim adama çamur atıyorsun,çamur at izi kalsın '' ...
BRAVOOOO..çözdün olayı.