Arkadaşlar 3. maçın yapılmasını öngörmüşsünüz ancak:
1.Kuralarda böyle bir şey yazmıyor.(iki maçta gol sayıları eşit olan 3.maçı yapsın gibi bir kural yok)
2.Ben ikinci maçı deplasmanda attığım 3 gölün bilinciyle çıktım yani 2-1 skorun beni üst tura çıkaracağı bilinciyle maçı oynadım .(Böyle olacağını bilseydim farklı bir sistemle oynardım.)
3.FIFA her geçen gün oyunu daha gerçekçi hale getirmeye çaılışıyor fakat biz bu gerçekçiliği turnuvalarımıza uygulamıyoruz.
(ev) (dep)
Home Away
Mansiz26s: 4-3 :Meslord
Meslord : 2-1 :Masiz26s
Skorlar böle oyduğunda gerçek bir turnuvada kim üst tura çıkar sizce ?!
4.Ayrıca maçlarda "ev" veya "deplasman" farketmiyecekse maçlarımızı rövanşlı yapmamızın sebebi nedir bunuda anlayabilmiş deilim.
(!)Ve son olarak ekliyorum yarın okul başlayacağı için bugün dışarı(alışverişe) çıkacağız ben dün bütün gün mansiz26s yi bekleyip maç yaptım çünki bugün yapamıyacağımı biliyordum.Akşam da banyo(duş alcam) telaşesi olacağından bilgisayarı açamıyacağım.
Kararı siz verin .Dediğim gibi bugün çok meşgulum maç yapamayacağım.Ayrıca mansiz26s kardeşimizde delikanlı bir arkadaşımız tur ona giderse üzülmem.
Bu kadar mükemmel iki maç ve mucadele yapıp turu zekice oyunum ve şansın yardımıyla aldım(ikinci maçta yaklaşık 40 dk 10 kişi oynayıp dk90 da turu getiren golü buldum.Ve bana birileri diyor 3. maçı yap.Üzgünüm gerçekten bugün zamanım olmayacak zaten
şu anda mansiz26s kardeş açık deil beni mağzur görün ancak böle bir sitenin düzenlediği bir turnuvadan böle bir karar çıkması beni çok üzdü onuda belirtmek isterim.
Saygılarımla:Meslord