hamza buralarda mısın?
hamza buralardaysan bi smne gelsene!
Alıntı yapılan: ultrAslan54 - 11 Kasım 2006, 16:45:29hamza buralardaysan bi smne gelsene!kardeş 10 - 15 dakika sonra anca gelebilirim . şimdi ufak bir işim var oke . sen burdasin değil mİ ?
hayırdır beckham bir sorun mu var
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Kasım 2006, 16:41:01hayırdır beckham bir sorun mu var kardeş büyük sorunlarım varda dinlemek istersen msn de anlatim
sorunlar herzaman vardır ve bu herkes için geçerlidir beckham kardeşim allah sabır versin diyelim biz benim sorcagım bu ligin kaıtları doldu ne zmana başlıcak fikstür ne zaman açıklancak vede haftaının yorumu fln olcakmı
Alıntı yapılan: sony_harun - 11 Kasım 2006, 20:01:05sorunlar herzaman vardır ve bu herkes için geçerlidir beckham kardeşim allah sabır versin diyelim biz benim sorcagım bu ligin kaıtları doldu ne zmana başlıcak fikstür ne zaman açıklancak vede haftaının yorumu fln olcakmı ultraslan kardeşim seni bekliyoruz . bana kalırsa bu gece içerisinde fikstürü hazirla . eğer excelde yapmayi bilmiyorsan elle yap ama ne olursa olsun bi fikstürümüz olsun ve bir an önce başlayalim diyorum ben .