Author Topic: Makaleler hakkında bilgi  (Read 1238 times)

hamza

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Makaleler hakkında bilgi
« on: December 26, 2015, 08:58:23 PM »
Platformun adi Tridge. Bu platformda, Tridge Aracılarından, kişisel bağlantılarını paylaşarak küçük ve orta ölçekli yabancı yatırımcı sirketlerin ve iş adamlarının ihtiyac duydukları lokal bağlantılara cazip bir ücret karşılığında ulaşmalarına yardım etmeleri istenecek.

Lokal aracılar, müşterilerimiz tarafından kendilerine sunulan tekliflerden ilgilendiklerini seçerler ve kendi uzmanlık faaliyetleriyle veya kişisel bağlantılarını kullanarak bu şirketlere destek olurlar.

Tridge’de herhangi bir sektörde yeterli tecrübe ve bağlantılara sahib olan herkese yer var. Şu anda; birçok Asya, Güney Amerika ve Kuzey Afrika ülkelerinden, 5000’in üzerinde lokal uzmanı bünyemizde bulundurmaktayız. Tridge’i Türkiye’ye de taşıyabilmek için Türkiye’de de aynı rolü üstlenebilecek profesyonelleri aramaktayız. Bu platforma lokal bir aracı olarak üye olmak için gereken tek şey kişilerin uzman olduğu sektörde sahip olduğu bağlantılar ve tecrübeleri. Tridge’e üye olmak tamemen ücretsizdir. Ayrıca üyelerin profesyonel olarak ticaretle ilgilenmeleri gerekmiyor. Herhangi bir meslekten ve sektörden olabilirler.

hamza

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Re: Makaleler hakkında bilgi
« Reply #1 on: December 26, 2015, 08:59:10 PM »
Güney Kore'de bulunan şirket TP Partners, Türkiye'de yatırım yapmak isteyen yabancı şirketlerin ulaşmak istedikleri bağlantıları (alıcı,distribütör, çalışan, danışman veya iş partnerleri) bulmalarına yardım ederek para kazanabileceğiniz bir platform geliştirdi. Bu platformun adı Tridge.

Bu platforma üye olan kişiler, şirketler tarafından kendilerine sunulan tekliflerden ilgilendiklerini seçerler ve kendi uzmanlık faaliyetleriyle veya kişisel bağlantılarını kullanarak bu şirketleri ihtiyaç duydukları kişilere e-posta, telefon veya şahsi görüşme yöntemleri ile tanıtırlar.

Tridge’de herhangi bir sektörde yeterli tecrübe ve bağlantılara sahip olan herkes üye olabilir.

Şu anda; birçok Asya, Güney Amerika,ve Kuzey Afrika ülkelerinden, 5000’in üzerinde lokal uzmanı bünyesınde bulunduran Tridge bu yeni platformu Türkiye’ye de taşıyabilmek için Türkiye’de de aynı rolü üstlenebilecek profesyonelleri arıyor. Üye olmak için gereken tek şey kişilerin uzman olduğu sektörde sahip olduğu bağlantılar ve tecrübeleri. Üyelerin profesyonel olarak ticaretle ilgilenmeleri gerekmiyor. Herhangi bir meslekten ve sektörden olabilirler. Ayrıca Tridge’e üye olmak tamemen ücretsiz. Üye olamak için ve daha detaylı bilgi için Tridge sayfasını ziyaret edin.

Herkesin zaman zaman iş için belli bağlantılara ihtiyacı olur ve bu bağlantılara sahip kişilere ulaşmak çoğu zaman hiç de kolay olmaz. Diğer taraftan geniş bağlantılara sahip bazı kişiler bu bağlantılarını paylaşarak diğerlerinin işlerini büyütmelerine bir teşekkür karşılığında yardım etmiş olurlar. Peki iki tarafı da aynı yerde buluşturan bir platform var mı? Evet. Yeterli iş bağlantıları bulunmayan müşteriler ile çeşitli sektörlerden lokal bağlantıları olan aracılar arasında köprü görevi üstlenen bir platform olan Tridge ekstra kazanç sağlamanın kolay ve pratik yolu olarak hizmet sunuyor. İş bağlantılarınızı, onlara ihtiyacı olan şirketler ve iş adamları ile paylaşarak ekstra gelir elde etmek istiyorsanız Tridge'e üye olabilirsiniz.

Güney Koreli bir şirketin, yurtdışına yatırım yapmak isteyen fakat yeterli iş bağlantıları bulunmayan şirketler ile Türkiye’de ve farklı ülkelerden çeşitli sektörlerde iş bağlantıları olan kişler için köprü görevi üstlenen bir platformu var sitenin adı Tridge. Şayet kendi sektörünüzde aktif olan distribütör, imalatcı, alıcı, toptan satıcı vb. kişileri tanıyorsanız, bu bağlantılarınızı şirketler ile paylaşmanız karşılığında ekstra gelir elde etmek için güvenli ve garanti bir site. Ben organize sanayide bir firmada mühendis olarak çalışmıştım bu sebeple orada yeterli bağlantılarım oldu ve site üye olup denemek istedim. Hem yurtdışı networkünüz artıyor hem de şirketlerden anlaşmaya göre kendinizin belirlediği miktarda ücret alıyorsunuz. Siteye üye olmak ücretsiz. Üye olmak isteyen kişilere davetiye kodu yollayabilirim. Tridge'i web adresinden inceleyebilirsiniz.